love jatuh

Followers

Pages

Friday, 9 December 2011

nak tawu nilai blog anda???? jommmmm



HAIIII . .
selamat pagi sume 
dah lame ieza tak update kan ? kan??
hehe

tadi ieza masuk blog kis
then ade 1 entry nie 
tajuk nyer 'check harga blog anda'
ieza pun try la check blog ieza nieh

harga blog fyza ---> RM2242.54
wahhh 4 angka
kalau pegi shopping dengan duit 2 mesti puas hati
lalalala~

korang nak try check blog korang tak ,
haaa korang KLIK SINI
then keluar macam kat bawah nie kan ?


kan dekat atas 2 ade tulis www. kan ???
korang tulis URL BLOG korang kat situ
pas tu korang klik VALUE

nanti keluar macam nie


yang ieza bulatkan tu harga blog ieza

korang try la ek 
hehe ~

BUBYE





Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Tekan Like!!Kalau Suka

4 000 000 orang comel:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

secret Ash said...

:) Cantik blog awk... Sya follow sni..

Cik Aya said...

ermmmm blog pun da harga gak ehh
nice entri

Cik Aya said...

follow kamu gak..jom follow balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...